010-408 1875 info@erasmussport.nl

FITNESS

Fitness

Erasmus Sport is uitgerust met veelzijdige, duurzame en hoogwaardige apparatuur in onze fitness, van partner Life Fitness. De apparatuur is zo gekozen dat er voor iedereen een grote verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden is. Zo is er een uitgebreide cardio sectie waar aan de conditie (hart/longfunctie) en gewichtsbeheersing gewerkt kan worden. Naast de grote verscheidenheid aan cardiotoestellen is er ook gedacht aan de mogelijkheid om core en buikspieren te trainen. Om de complete lichamelijke conditie (spieren en gewrichten) te trainen is er een groot aantal, zeer gebruiksvriendelijke toestellen aanwezig. De toestellen staan in een logische volgorde, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt (zie ook de info over de app hieronder). Voor de groep die spiermassa en (sport specifieke) spierkracht wil vergroten is er een groot aantal toestellen (Hammer Strength), vrije gewichten (dumbbells en barbells) en twee powerracks. Uniek is de Gladiator Zone waar sport specifieke krachttraining en groepstrainingen zoals circuits plaatsvinden. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om te trainen met Kettlebells, meerdere Thera Bands en Plyo Boxen, Slam Balls en je kunt gebruik maken van onze TRX om veilig te trainen op eigen lichaamsgewicht.   Natuurlijk ontbreekt professionele begeleiding niet, er is altijd een begeleider aanwezig die je indien gewenst kan informeren en adviseren over het gebruik van de toestellen. De begeleiders zorgen er graag voor dat er op verantwoorde wijze getraind wordt en kunnen je een individueel advies geven, dat je nu dus ook direct op je mobieltje beschikbaar hebt. Voor wie een extra stap wil zetten op trainingsgebied, bieden we voedingsbegeleiding aan; een persoonlijk voedingsschema op maat geschreven, lettend op jouw wensen en behoeften. Vraag onze begeleiders naar de mogelijkheden.
Personal training by EZSports

Voor maar €19,- per persoon 2 duo personal training sessies door EZSports! Alleen voor Erasmus Sport pashouders. Geïnteresseerd? Mail naar pt@erasmussport.nl en ga de uitdaging aan! Klik hier voor de flyer!

Erasmus Sport App
Download nu de Erasmus Sport app! Zoek schema’s, hou je voortgang bij, analyseer je voeding en gebruik ons portal om met anderen in contact te komen! Vraag bij één van onze begeleiders naar het verkrijgen van een gratis account, zodat je altijd je trainingspartner bij je hebt. Maak gebruik van onze trainingsschema’s, houd je voeding bij en bekijk je voortgang!
Fitness toeslag
Om gebruik te kunnen maken van onze fitness faciliteiten heb je een Erasmus Sportpas nodig met fitness toeslag. Kijk in de webshop voor de mogelijkheden en tarieven.