Erasmus Sport is open op:

Maandag: 12.00 – 22.00h
Dinsdag: 12.00 – 18.00h
Woensdag: 12.00 – 18.00h
Donderdag: 12.00 – 22.00h
Vrijdag: 12.00 – 18.00h
Zaterdag: 12.00 – 16.00h
Zondag: 12.00 – 16.00h

Momenteel hanteren wij een zomerrooster, dit betekent dat we op aangepaste uren open zijn.

Check onze roosters voor alle lessen

Gratis gebruik van onze tennisbanen
Met jouw Erasmus Sportpas kan je gratis gebruik maken van onze tennisbanen. Je kunt een tennisbaan reserveren door hier te klikken. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Ga dan naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Let op: om ervoor te zorgen dat jij geen enkel risico loopt, dien je je eigen sportmaterialen mee te nemen. Ook worden er 2 personen per baan toegelaten.

Buiten groepslessen
Van maandag t/m zaterdag kun je deelnemen aan verschillende buiten groepslessen deelnemen! Denk hierbij aan lessen als Indoor Cycling (maar dan buiten), Boxing Fit, BBB en een fitness circuit training. Klik hier om het hele rooster te bekijken. Uiteraard houden we bij deze groepslessen rekening met alle Coronamaatregelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over jouw gezondheid!

Live Zoom groepslessen 
Dagelijks kun je deelnemen aan 1 of meerdere groepslessen! Deze groepslessen worden gegeven door onze eigen instructeurs en zijn live te volgen via Zoom. Klik hier om het rooster te bekijken. Op deze pagina vind je ook de link naar de Zoomlessen en de bijbehorende informatie.

Opgenomen groepslessen
Via onze website kun je ook online lessen volgen die wij vooraf voor je hebben opgenomen! Hiermee kan je trainen op een moment dat voor jou goed uitkomt. Benieuwd naar welke lessen wij aanbieden? Klik hier om de lessen te bekijken. Voordat je de video’s kunt zien, moet je inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Ga dan naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Personal training
Wil je graag sporten, maar wil je dit liever onder begeleiding van een professional doen? Geen probleem! Wij bieden personal training én duo personal training aan! Voor slechts €19 per persoon kan je samen met een vriend of vriendin deelnemen aan 2 personal training sessies. Ga je liever in je eentje? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor €29 krijg je 2 personal training sessies van onze personal trainer. Wist je dat we daarnaast ook een tijdelijke, speciale Coronadeal hebben? Voor €20 per persoon (en per sessie) kun je samen met een vriend(in) gebruik maken van DUO Personal Training! Je kunt aan zoveel sessies meedoen als je zelf wil! 

Heb je een vraag over onze aanbiedingen? Stuur dan een mail naar pt@erasmussport.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mailen naar dit e-mailadres.

Padel bij Padelclub Victoria
Met jouw Erasmus Sportpas kun je 2 keer gratis padellen bij onze partner Padelclub Victoria! Maak vooraf een reservering door hier te klikken. Let op: in verband met de huidige Coronamaatregelen is het alleen mogelijk om 1-tegen-1 te spelen.

Van maandag t/m zaterdag kun je deelnemen aan verschillende buiten groepslessen deelnemen! Denk hierbij aan lessen als Indoor Cycling (maar dan buiten), Boxing Fit, BBB en een fitness circuit training. Klik hier om het hele rooster te bekijken en klik hier om je in te schrijven. Uiteraard houden we bij deze groepslessen rekening met alle Coronamaatregelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over jouw gezondheid!

Jazeker! Wij bieden personal training én duo personal training aan! Voor slechts €19 per persoon kan je samen met een vriend of vriendin deelnemen aan 2 personal training sessies. Ga je liever in je eentje? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor €29 krijg je 2 personal training sessies van onze personal trainer. Wist je dat we daarnaast ook een tijdelijke, speciale Coronadeal hebben? Voor €20 per persoon (en per sessie) kun je samen met een vriend(in) gebruik maken van DUO Personal Training! Je kunt aan zoveel sessies meedoen als je zelf wil! 

Heb je een vraag over onze aanbiedingen? Stuur dan een mail naar pt@erasmussport.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mailen naar dit e-mailadres.

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan de online lessen. Onze instructeurs hebben verschillende workout video’s opgenomen waarmee jij vanuit thuis lekker kunt blijven sporten!

Je kunt de online lessen vinden onder het tabblad ‘Classes‘. Om de lessen te kunnen zien, moet je eerst inloggen. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Wat leuk dat je wilt komen tennissen! Je kunt online een tennisbaan reserveren door hier te klikken. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Let op: om ervoor te zorgen dat jij geen enkel risico loopt, dien je je eigen sportmaterialen mee te nemen. Ook worden er 2 personen per baan toegelaten.

Ja, heel graag zelfs! Om er voor te zorgen dat jij geen enkel risico loopt en doordat het sportcentrum momenteel gesloten is, is het helaas niet mogelijk om materialen te huren aan onze service desk.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan communiceren wij die direct via onze social media kanalen (Facebook, Instagram) en via onze website. We willen je dan ook adviseren om deze kanalen in de gaten te houden. Ook zullen wij al onze leden een nieuwsbrief sturen zodra er nieuwe updates zijn. Ontvang jij geen nieuwsbrieven, maar wil je deze wel graag ontvangen? Check dan even of wij een goed e-mailadres van je hebben! Ga naar onze webshop, ga met je muis over ‘Mijn profiel’ en klik op ‘Mijn gegevens’. Hier kun je je e-mailadres checken (even eventueel aanpassen).

Het is helaas niet mogelijk om een sportpas vroegtijdig op te zeggen. We hopen natuurlijk ook dat je lid wilt blijven van Erasmus Sport! We bieden namelijk een alternatief sportaanbod waarmee je alsnog voldoende beweging kunt krijgen in deze rare tijden. Maar we begrijpen natuurlijk ook dat er momenteel veel vragen zijn over het compenseren van de kosten van een sportpas. Momenteel is het voor ons eveneens een onduidelijke periode en volgen we de beslissingen van de overheid nauw op. Zodra er nieuwe beslissingen bekend zijn genomen, zullen we onze leden informeren.

Heb je vragen over het compenseren van de kosten van je sportpas? Dan kan je ons het beste bereiken door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Voor andere vragen kan je ook mailen naar dit e-mailadres, maar je kunt ook met ons chatten via onze social media kanalen. Klik hier voor Facebook en klik hier voor Instagram.

Goed nieuws: we zijn weer open! Welkom terug allemaal!

Goed nieuws: we zijn weer open! Momenteel hanteren we de volgende openingstijden:

Maandag   12.00-22.00
Dinsdag     12.00-18.00
Woensdag 12.00-18.00
Donderdag 12.00-22.00
Vrijdag        12.00-18.00
Zaterdag    12.00-16.00
Zondag       12.00-16.00

 

Tijdens bovenstaande openingstijden zijn we per mail bereikbaar voor al jouw vragen. Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres  info@erasmussport.nl.

Let op: Voor het Erasmus Sport Café gelden andere openingstijden. Het café is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 20.00 uur.

Momenteel bieden wij een alternatief sportaanbod die volledig is aangepast aan alle maatregelen omtrent het Coronavirus, zoals: fitness tijdsloten, binnen en buiten groepslessen, tennis, padel en personal training en meer! 

Binnen en buiten groepslessen
Van maandag t/m zondag kan je deelnemen aan verschillende binnen en buiten groepslessen deelnemen! Denk hierbij aan lessen als Indoor Cycling, Yoga, Steps, Boxing Fit en BBB. Klik hier om het hele rooster te bekijken. Uiteraard houden we bij deze groepslessen rekening met alle Coronamaatregelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over jouw gezondheid!

Fitness tijdsloten
Van maandag t/m zondag kan je gebruik maken van onze fitness! Doordat we de fitness tijdelijk hebben omgetoverd tot 2 verschillende gebieden, kunnen we voor meer leden een workout faciliteren! Op deze manier wordt het voor jou makkelijker om een plek te boeken in een fitness tijdslot. Reserveer hier een plekje. 

Gratis gebruik van onze tennisbanen
Met jouw Erasmus Sportpas kan je gratis gebruik maken van onze tennisbanen. Je kunt een tennisbaan reserveren door hier te klikken. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Ga dan naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Let op: heb je een eigen tennisracket? Neem deze dan vooral mee! Heb je er geen? Geen zorgen! Je kunt een tennisracket huren bij de service desk van het Erasmus Sport Centrum.

Opgenomen groepslessen
Via onze website kan je ook online lessen volgen die wij vooraf voor je hebben opgenomen! Hiermee kan je trainen op een moment dat voor jou goed uitkomt. Benieuwd naar welke lessen wij aanbieden? Klik hier om de lessen te bekijken. Voordat je de video’s kunt zien, moet je inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Ga dan naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Personal training
Wil je graag sporten, maar wil je dit liever onder begeleiding van een professional doen? Geen probleem! Wij bieden personal training én duo personal training aan! Voor slechts €19 per persoon kan je samen met een vriend of vriendin deelnemen aan 2 personal training sessies. Ga je liever in je eentje? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor €29 krijg je 2 personal training sessies van onze personal trainer. 

Heb je een vraag over personal training of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar pt@erasmussport.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mailen naar dit e-mailadres.

Korting bij partners
Wist je dat je met jouw Erasmus Sportpas ook korting kunt krijgen bij verschillende leuke activiteiten in Rotterdam? Zo kan je gratis suppen en kanoën bij Fun Forest, gratis buitenspelen met Natuurlijk Sportief en kan je 2x gratis padellen bij Padelclub Victoria. Hoe leuk is dat?! Check deze webpagina voor meer informatie. 

7 dagen per week kan je deelnemen aan onze groepslessen en fitness tijdsloten! Denk bij de groepslessen aan lessen als BBB, Indoor Cycling, Steps en Yoga. Daarnaast hebben we de fitness tijdelijk omgetoverd tot 2 aparte fitnessruimte, zodat je lekker vaak kunt komen trainen. Klik hier om voor zowel de fitness als voor de groepslessen het rooster te bekijken en klik hier om je in te schrijven. Uiteraard houden we bij ons hele sportaanbod rekening met alle Coronamaatregelen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over jouw gezondheid!

Jazeker! Wij bieden personal training én duo personal training aan! Voor slechts €19 per persoon kan je samen met een vriend of vriendin deelnemen aan 2 personal training sessies. Ga je liever in je eentje? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor €29 krijg je 2 personal training sessies van onze personal trainer. 

Heb je een vraag over PT?  Stuur dan een mail naar pt@erasmussport.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mailen naar dit e-mailadres.

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan de online lessen. Onze instructeurs hebben verschillende workout video’s opgenomen waarmee jij vanuit thuis lekker kunt blijven sporten!

Je kunt de online lessen vinden onder het tabblad ‘Classes‘. Om de lessen te kunnen zien, moet je eerst inloggen. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Wat leuk dat je wilt komen tennissen en/of squashen! Met een geldige Erasmus Sport pas kun je online een tennisbaan en/of squashbaan reserveren door hier te klikken. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Heb je geen geldige sportpas, maar wil je wel een tennisbaan en/of squashbaan reserveren? Na aanschaf van een dagpas kunnen de medewerkers van de service desk een baan voor je reserveren. Je moet hiervoor dus wel even langs de desk komen! 

Let op: heb je een eigen tennis- of squashracket? Neem deze dan vooral mee! Heb je er geen? Geen probleem! Je kunt een tennis- of squashracket huren bij de service desk van het Erasmus Sport Centrum. 

Ja, heel graag zelfs! Heb je geen eigen racket? Geen probleem! Je kunt een tennis- of squashracket lenen bij de service desk van het Erasmus Sport Centrum.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Erasmus Sport? We communiceren alle updates direct via onze Social media kanalen (Facebook, Instagram) en via onze website. We willen je dan ook adviseren om deze kanalen te volgen. Ook sturen we regelmatig nieuwsbrieven naar onze leden. Ontvang jij geen nieuwsbrieven, maar wil je deze wel graag ontvangen? Check dan even of wij een goed e-mailadres van je hebben! Ga naar onze webshop, ga met je muis over ‘Mijn profiel’ en klik op ‘Mijn gegevens’. Hier kun je je e-mailadres checken (en eventueel aanpassen).

Het is helaas niet mogelijk om een sportpas vroegtijdig op te zeggen. We hopen natuurlijk ook dat je lid wilt blijven van Erasmus Sport! Maar we begrijpen natuurlijk ook dat er momenteel veel vragen zijn over het compenseren van de kosten van een sportpas. Momenteel is het voor ons eveneens een onduidelijke periode en volgen we de beslissingen van de overheid nauw op. Zodra er nieuwe beslissingen bekend zijn genomen, zullen we onze leden informeren.

Heb je vragen over het compenseren van de kosten van je sportpas? Dan kan je ons het beste bereiken door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Voor andere vragen kan je ook mailen naar dit e-mailadres, maar je kunt ook met ons chatten via onze social media kanalen. Klik hier voor Facebook en klik hier voor Instagram.

App Coming Soon

FAQ

page start

Algemeen

Het Erasmus Sport Center is gevestigd op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam aan de Burgemeester Oudlaan 50. Voor de bereikbaarheid van de campus en informatie over parkeren kun je kijken op https://www.eur.nl/contact

Wij hanteren de volgende openingstijden:

Het Erasmus Sport Centrum (inclusief het Erasmus Sport Fitness Center):
Maandag: 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag: 12.00 – 18.00 uur
Woensdag: 12.00 – 18.00 uur
Donderdag: 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 16.00 uur
Zondag: 12.00 – 16.00 uur 

Tijdens bovenstaande openingstijden zijn we per mail bereikbaar voor al jouw vragen. Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres info@erasmussport.nl.

I.v.m. de verhuizing is het Erasmus Sport Café gesloten van 29 juli 18.00 uur tot en met de heropening in het nieuwe gebouw.

Gedurende het jaar is Erasmus Sport tijdens feestdagen en in de periode rondom Kerst en Oud & Nieuw (24 t/m 31 december) gesloten. Check het volledige overzicht hier.

Als je je sportpas kwijt bent of als deze gestolen is dan moet je dat zo snel mogelijk melden bij onze service desk of via e-mail: info@erasmussport.nl.

Als de verloren of gestolen sportpas in de tussentijd door iemand anders wordt gebruikt zien wij dat als misbruik en zullen wij de sportpas innemen (zie ook onze algemene voorwaarden).

Aan de service desk kunnen we vervolgens een duplicaat van je pas maken. Hiervoor rekenen we €7,50 administratiekosten. Met het aanmaken van zo’n duplicaat vervalt de geldigheid van de oude pas.

De gevonden voorwerpen (kleding, schoenen e.d.) worden bewaard in een grote kar bij de squashbanen. Pasjes, sieraden, elektronica e.d. bewaren we bij de service desk.

Wanneer deze niet worden geclaimd brengen wij ze naar de front office van het University Support Centre: https://www.eur.nl/services/gevonden-en-verloren-voorwerpen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Erasmus Sport? We communiceren alle updates direct via onze app, onze social media kanalen (Facebook, Instagram) en via onze website. We willen je dan ook adviseren om deze kanalen te volgen. Ook sturen we regelmatig nieuwsbrieven naar onze leden. Ontvang jij geen nieuwsbrieven, maar wil je deze wel graag ontvangen? Check dan even of wij een goed e-mailadres van je hebben! Ga naar onze webshop, ga met je muis over ‘Mijn profiel’ en klik op ‘Mijn gegevens’. Hier kun je je e-mailadres checken (en eventueel aanpassen).

Website algemeen (online classes en baanreserveringen)

Twee mogelijkheden: of de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord (hoofdlettergevoelig) klopt niet, of je hebt geen geldige sportpas. Zonder geldige sportpas kun je namelijk geen banen reserveren of online lessen bekijken. In onze webshop kun je dit zelf controleren. Als je daar wel in kunt loggen ligt het niet aan de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Ga dan in de webshop naar ‘Mijn profiel’, ‘Mijn geschiedenis’ en ‘Mijn Sportpas’. Daar kun je zien of jouw sportpas wel actief en geldig is. Als daar geen actieve en geldige sportpas staat kun je altijd een nieuwe aanschaffen onder ‘Sportpassen’. Denk je dat dit niet klopt, omdat je wel een geldige sportpas hebt? Mail ons dan naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Webshop algemeen

Heb je je spamfolder gecontroleerd? Als je daar ook geen mail ziet kun je het beste even mailen naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer (als je al een sportpas hebt).

Mail ons naar info@erasmussport.nl, dan lossen wij dit voor je op. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Ga in onze webshop naar ‘Mijn profiel’, ‘Mijn geschiedenis’ en ‘Mijn Sportpas’. Daar kun je zien of jouw sportpas nog actief en geldig is en tot wanneer. Als daar geen actieve en geldige sportpas staat kun je altijd een nieuwe aanschaffen onder ‘Sportpassen’. Denk je dat dit niet klopt, omdat je wel een geldige sportpas hebt? Mail ons dan naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Reserveren tennisbaan of squashbaan

Met een geldige sportpas kan dat via onze website! Klik op ‘Book court’ en log in met je inloggegevens van onze webshop. Heb je nog geen inloggegevens maar wel een geldige sportpas? Ga dan naar onze webshop en kies de optie ‘Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten’. Volg vervolgens de instructies waarbij je het mailadres opgeeft dat wij van je hebben genoteerd toen je je sportpas bij ons kocht. Let op: maak geen nieuw account aan als je al een sportpas hebt. Je hebt al een sportpas, dus ook al een account. Als je een nieuw account aanmaakt herkent het systeem je niet en kun je nog steeds niet inloggen. Toch een nieuw account aangemaakt en werkt het nu niet? Mail ons dan naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Heb je geen geldige sportpas, maar wil je wel een tennisbaan en/of squashbaan reserveren? Na aanschaf van een dagpas kunnen de medewerkers van de service desk een baan voor je reserveren. Je moet hiervoor dus wel even langs de desk komen! 

Jazeker, maar niet via onze website. Je zult dan even langs onze service desk moeten komen om meteen twee dagpassen af te rekenen.

Je kunt 24 uur van tevoren reserveren. Dat geldt zowel online (voor sportpashouders) als bij ons aan de servicedesk (voor sportpashouders en als je geen geldige sportpas hebt).

Je kunt maar één reservering tegelijkertijd maken. Zodra het tijdslot dat jij had gereserveerd is afgelopen, is het wel weer mogelijk om een volgende reservering te maken. Als je geluk hebt kun je dan dus ook het aansluitende blok weer reserveren. Of alvast een reservering maken voor morgen natuurlijk.

Sportaanbod

Je hoeft geen plekje meer te reserveren in groepslessen. Er gelden echter wel enkele uitzonderingen, namelijk: Power Pump en Small Group Training. Reserveer een plekje in deze lessen via onze Erasmus Sport app.

Je hoeft geen plekje meer te reserveren in onze groepslessen. Er gelden echter wel enkele uitzonderingen, namelijk: Power Pump en Small Group Training. De inschrijving voor deze lessen opent 1 dag van tevoren om 12.00 uur ’s middags. En zolang er nog plek is, kun je je uiteraard ook op de dag zelf nog inschrijven. Reserveer een plekje in deze lessen via onze Erasmus Sport app.

Sorry, op dit moment niet. Maar als iemand zich bij ons afmeldt, komt dat plekje weer vrij op het moment dat we dat verwerken. Het kan dus de moeite waard zijn om op een later moment nog een keer te kijken.

Let op: Je hoeft geen plekje meer te reserveren in onze groepslessen. Er gelden wel enkele uitzonderingen, namelijk: Power Pump en Small Group Training. Klik hier om in deze lessen een plekje te boeken.

Jammer dat je niet kunt komen sporten! Je kunt jouw inschrijving annuleren via de app.

Heb je een tennis- of squashbaan gereserveerd? Annuleer jouw reservering dan door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Als je moet betalen voor een groepsles, betekent dat dat je op dit moment geen geldige sportpas hebt. Denk je dat dat niet klopt, omdat je wel een geldige sportpas hebt? Mail ons dan naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Voor de meeste van onze cursussen (o.a. squash en tennis) moet je iets bijbetalen. Het bedrag dat je moet bijbetalen ligt wel een stuk lager als je een geldige sportpas hebt. Dit verschil in prijs kun je zien door de cursus te bekijken in onze webshop als je niet ingelogd bent en vervolgens als je wel ingelogd bent. Zie je geen verschil in prijs? Controleer dan even of je nog wel een geldige sportpas hebt! Ga naar ‘Mijn profiel’, ‘Mijn geschiedenis’ en ‘Mijn Sportpas’. Als daar geen actieve en geldige sportpas staat kun je altijd een nieuwe aanschaffen onder ‘Sportpassen’. Denk je dat dit niet klopt, omdat je wel een geldige sportpas hebt? Mail ons dan naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Jazeker! Wij bieden personal training én duo personal training aan! Voor slechts €19 per persoon kan je samen met een vriend of vriendin deelnemen aan 2 personal training sessies. Ga je liever in je eentje? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Voor €29 krijg je 2 personal training sessies van onze personal trainer. 

Heb je een vraag over PT?  Stuur dan een mail naar pt@erasmussport.nl. Ook voor het maken van een afspraak kun je mailen naar dit e-mailadres.

Partners & sportclubs

Jazeker! Je kunt op veel meer plaatsen in Rotterdam en omstreken terecht met je Erasmus Sport pas. Bij verschillende partners krijg je kortingen of kun je gratis gebruik maken van hun aanbod.

Voor een overzicht van al onze partners kun je kijken op https://erasmussport.nl/partnerdeals.

Als je lid wilt worden bij een van onze studentensportverenigingen dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de vereniging zelf.

Je vindt een overzicht van alle verenigingen via https://erasmussport.nl/verenigingen/ en van daar kun je doorklikken naar de website van de vereniging.

Dat verschilt per vereniging, elke vereniging hanteert daarvoor een ander tarief. Voor het antwoord op deze vraag kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met de vereniging zelf.

Je vindt een overzicht van alle verenigingen via https://erasmussport.nl/verenigingen/ en van daar kun je doorklikken naar de website van de vereniging. Je hebt wel voor de meeste verenigingen een sportpas nodig.

Vraag bij de betreffende vereniging na welke afspraken zij hierover hebben.

Bijna te veel om op te noemen! We hebben dagelijks groepslessen, vrije sportmogelijkheden en de fitness. Daarnaast bieden we ook diverse cursussen aan (soms tegen betaling) en hebben we 26 sportverenigingen met ieder hun eigen aanbod.

Ook kan je met je sportpas terecht bij veel sportpartners in Rotterdam.

https://erasmussport.nl/bodyfit/
https://erasmussport.nl/budo/
https://erasmussport.nl/cursussen/
https://erasmussport.nl/verenigingen/

Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met de betreffende vereniging. Je vindt een overzicht van alle verenigingen via https://erasmussport.nl/verenigingen/

Faciliteiten

Nee, wij hebben helaas geen zwembad. Wel kun je op vertoon van je collegekaart met korting zwemmen bij het Oostelijk Zwembad. Voor meer informatie hierover kun je kijken op hun website: https://oostelijkzwembad.nl

Met een geldige Erasmus Sport pas kun je via onze website een baan reserveren. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Heb je geen geldige sportpas, maar wil je wel een squashbaan reserveren? Na aanschaf van een dagpas kunnen de medewerkers van de service desk een baan voor je reserveren. Je moet hiervoor dus wel even langs de desk komen! 

Squashrackets zijn te huur voor €2,50 per stuk en squashballen zijn te koop voor €4,00 per stuk. Heb je een eigen racket en/of balletjes? Neem deze gerust mee. Het reserveren van een squashbaan is kosteloos. 

Let op: het is momenteel niet mogelijk om op dinsdagavond een squashbaan te reserveren. Ook kan het op de donderdagavond erg druk zijn op de squashbanen, omdat dat de clubavond van onze squashvereniging Tick in de Nick is. We raden je aan om op tijd een baan te reserveren.

Met een geldige Erasmus Sport pas kun je via onze website een baan reserveren. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je hebt gebruikt om een sportpas te kopen. Ben je je gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Geen probleem! Ga naar onze webshop en klik op ‘Forgot username and/or password’. Wij sturen je vervolgens je inloggegevens! Lukt het niet om in te loggen? Laat het ons dan even weten door te mailen naar info@erasmussport.nl.

Heb je geen geldige sportpas, maar wil je wel een tennisbaan reserveren? Na aanschaf van een dagpas kunnen de medewerkers van de service desk een baan voor je reserveren. Je moet hiervoor dus wel even langs de desk komen! 

Het reserveren van een baan is kosteloos. Tennisrackets te huur voor €2,50 per stuk, tennisballen te koop vanaf €7,00 per set. Heb je een eigen racket en/of tennisballen? Neem deze gerust mee.

Dat is zeker mogelijk! Neem hiervoor contact op met info@erasmussport.nl.

Jazeker! Je kunt de douches in onze kleedkamers gebruiken.

Uitrusting

Je kunt bij de service desk verschillende materialen lenen, huren of kopen om te kunnen sporten. Denk daarbij aan basketballen, tafeltennisbatjes, voetballen en volleyballen (allemaal te leen) of squash- en tennisrackets (beiden te huur) of squashballen, tennisballen, bitjes, grip voor je tennisracket etc. (allemaal te koop). Bij bijna alle groepslessen kun je ook gebruik maken van onze materialen en schoonmaakmiddelen om deze vooraf en achteraf te desinfecteren. Alleen bokshandschoenen lenen we niet uit, dus als je wilt boksen moet je die zelf meenemen. Als je twijfelt of je bepaalde materialen bij ons kunt lenen, huren of kopen kun je ons natuurlijk altijd bellen op 010-4081875 of mailen via info@erasmussport.nl

Voor Boxing, Boxing Bag en Kickboxing geldt dat je je eigen bokshandschoenen mee moet nemen. Voor alle andere sporten hoef je geen eigen materialen mee te nemen, maar dit mag natuurlijk wel.

Als je twijfelt of je bepaalde materialen bij ons kunt lenen, huren of kopen kun je ons natuurlijk altijd bellen op 010-4081875 of mailen via info@erasmussport.nl

Sportlessen

Jazeker! Je kunt bij onze service desk een dagpas kopen voor €6. Met deze pas kan je aan elke les meedoen. Let op: voor de groepslessen Power Pump en Small Group Training moet je van tevoren een plek reserveren. Dit doe je via onze webshop. Hier kan je ook direct je dagkaart afrekenen. 

Als je die dag (ook) gebruik wilt maken van de fitness komt er nog een toeslag van €3,00 bovenop. Als je een keer mee wilt trainen met een club kun je het beste direct contact opnemen met die club.

We proberen lesuitval natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Een enkele keer kan het wel voorkomen dat er geen vervanger beschikbaar is bij afwezigheid van een docent. In deze gevallen zullen we dat altijd zo snel mogelijk melden via https://erasmussport.nl/roosters-lesuitval/, via onze Erasmus Sport app en via onze social mediakanalen.

Lidmaatschap & tarieven

Jazeker! Je kunt ook een sportpas aanschaffen voor de periode van 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. In onze webshop kun je de prijzen van deze verschillende passen vinden.

De passen voor een vaste periode (1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar) gaan allemaal in op de dag van aankoop. Dat betekent dat, als je jouw sportpas voor 1 jaar op 7 december 2022 koopt, jouw sportpas geldig is tot en met 6 december 2023.

Onze actiepassen zijn geldig gedurende een vooraf vastgestelde periode, bijvoorbeeld tot en met 31 augustus. Op het moment dat je je pas bij de toegangspoort naast onze service desk scant zal op het scherm ook altijd te zien zijn tot wanneer je sportpas geldig is.

Je kunt ook via de webshop bekijken hoe lang jouw sportpas nog geldig is. Ga in onze webshop naar ‘Mijn profiel’, ‘Mijn geschiedenis’ en ‘Mijn Sportpas’. Daar kun je zien of jouw sportpas nog actief en geldig is en tot wanneer. Als daar geen actieve en geldige sportpas staat kun je altijd een nieuwe aanschaffen onder ‘Sportpassen’. Denk je dat dit niet klopt, omdat je wel een geldige sportpas hebt? Mail ons dan naar info@erasmussport.nl. Geef ons in ieder geval je voornaam, achternaam en sportpasnummer.

Nee, dat is niet mogelijk. Het volledige bedrag moet in een keer voldaan worden.

Nee, dat is niet mogelijk. Al onze sportpassen zijn niet opzegbaar, vandaar dat we zulke goede deals kunnen bieden met zo’n uitgebreid programma.

Nee, dat is niet mogelijk. Voor toegang tot de fitness betaal je een toeslag (zie ook www.erasmussport.nl/tarieven), die bovenop je basis sportpas gekocht kan worden.

EUR-medewerkers kunnen sporten tegen dezelfde tarieven als EUR-studenten. Zie onze webshop voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Tijdens de actieperiodes in januari en september kan het zijn dat er voor medewerkers een nog gunstiger tarief wordt gehanteerd dan voor studenten. Houd om daarvan op de hoogte te blijven altijd onze website en social media in de gaten!

In september en januari hebben wij altijd een sportpassenactie waarbij we de sportpassen met een korting aanbieden.

Speciaal voor de leden van ESN (Erasmus Student Network: https://esnrotterdam.nl/ ) hebben we in september ook actiepassen voor een kortere periode. Ben je lid van ESN, vraag ESN dan om de voorwaarden.

Buiten de actieperiode om hebben we geen speciale deals voor studenten die hier korter dan een jaar verblijven, al kan er natuurlijk wel een sportpas worden aangeschaft voor een kortere periode dan een jaar. Voor die prijzen kun je kijken in onze webshop.

De prijzen voor de verschillende soorten sportpassen zijn te vinden in onze webshop.

Daarnaast hebben wij altijd in september en in januari een sportpassenactie waarbij we onze passen nog net iets goedkoper aanbieden. Deze acties zullen wij altijd communiceren via onze website en social media.

Bij onze service desk kun je voor je sportpas of cursus betalen met de pinpas (Maestro en V Pay) en met creditcard (MasterCard en VISA). 

In onze webshop kun je betalen met iDeal en creditcard. Bij het Erasmus Sport Café kun je betalen per pin (Maestro en V Pay) en met creditcard (Mastercard en VISA). 

Bij betaling met een creditcard wordt het transactiebedrag op het moment van de transactie rechtstreeks op de creditcard in rekening gebracht.

Nee, wij verlengen je sportpas niet. Als je je sportpas wilt verlengen kun je dat zelf doen in onze webshop of aan de service desk, waarbij je opnieuw het hele bedrag voor je verlengde sportpas moet voldoen.

page end