App Coming Soon

Korting met sportpas


Korting met je sportpas

De Erasmus Sport pas biedt ook leuke kortingen aan door heel Rotterdam, van suppen, padel en personal training; Het is allemaal mogelijk met de Erasmus Sport pas! Het is ook mogelijk om lid te worden van een Erasmus Sport studentensportvereniging, informeer bij de club voor meer informatie over de contributie. Hieronder vind je de deals die op dit moment geldig zijn.

Fun Forest suppen kanoen

Suppen en kanoën bij Fun Forest Rotterdam

Ga 1 uur gratis suppen of kanoën bij Fun Forest Rotterdam. Koop hier een ticket. Bij aankomst word je Erasmus Sportpas gecheckt door een medewerker van Fun Forest.

 

Nog een tweede keer suppen of kanoën? Dan krijg je 25% korting. Gebruik de kortingscode ERASMUS25 en ontvang je korting!

Actie loopt tot het einde van het seizoen van Fun Forest.
FunForestAmsterdamWEB - 307A9322

Klimmen bij Klimbos Fun Forest

In het klimbos van Fun Forest vind je uitdagingen voor jong en oud! De negen verschillende klimparcoursen lopen op in moeilijkheidsgraad. Met de easy parcoursen blijf je lekker dicht bij de grond.

 

Durf jij al meer aan? Klim dan het extreme parcours met bungee jump en vrije sprong! Als je je Erasmus Sportpas laat zien aan de kassa, krijg je 25% korting. Boek nu online je ticket met de kortingscode ERASMUS25 via http://www.funforest.nl/#ticketpopup-ro

Gratis padel Padelclub Rotterdam

Padel bij Padelclub Rotterdam

2x gratis spelen op een van de drie locaties van Padelclub Rotterdam! De locaties zijn Victoria (outdoor), Terbregge (indoor) en Feijenoord (indoor).

 

 Gratis toegang (2x) van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00! Huur je rackets online. Vergeet niet om eigen ballen mee te nemen. Lees hier hoe je jouw abonnement moet activeren. Reserveer hier! 

banner erasmussport deal

Basiscursus klimmen

Wist je dat je kan klimmen tot wel 18 meter hoogte op slechts 10 minuten van de Erasmus universiteit?

Challenge accepted!? Boek dan de beginnerscursus bij de Klimmuur Rotterdam.

In 4 lessen van 2 uur leer je de basis van het klimmen. Zekeren, knopen en tactiek komen onder andere aan bod.

Na het behalen van je examen krijg je van ons 1 maand gratis klimmen en boulderen! Lees hier hoe je kan reserveren en stuur de mail naar rotterdam@deklimmuur.nl om voor €62,50 (in plaats van €125) mee te doen met deze cursus.

Natuurlijk Sportief meisje in boom

Buitenspelen met Natuurlijk Sportief

Houd je er van om buiten te zijn en ben je op zoek naar een sportieve activiteit? De buitenspeellessen van Natuurlijk Sportief zijn dan perfect voor jou!

 

Klimmen, rollen, tillen, zwemmen, rennen… buitensporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee het Kralingse bos in en daag jezelf uit met wat we tegenkomen. Goed voor je karakter, lekker voor je lijf, een verfrissing voor je hoofd en nog leuk ook!

 

Leden van Erasmus Sport kunnen 2x gratis deelnemen. De lessen vinden plaats in de Kralingse Bos. Bekijk de website van Natuurlijk Sportief voor de exacte locatie.

 
De lestijden:
Dinsdag om 19.30 uur
Donderdag om 19.30 uur
Zaterdag om 10.00 uur
 
Meld je aan door te mailen naar rotterdam@natuurlijksportief.nl. Neem je geldige sportpas mee als je gebruik wilt maken van deze deal.
waterskien

Wakeboarden bij Project 7

Staat leren wakeboarden op jouw bucketlist? Dan helpen we je een handje: maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:30 uur ontvang je bij Project 7 Cablepark in Rotterdam-Nesselande 50% korting op vertoon van je Erasmus Sportpas. Wat betekent dat? Je rekent €20 af (i.p.v. €40) en krijgt daarvoor 1,5 uur toegang tot het cablepark, inclusief instructie en het gebruik van een zwemvest, wetsuit en een wakeboard (of waterski’s als je dat leuker vindt).

Klik hier om te ontdekken hoe je de korting kunt krijgen.

Let op: deelnemers moeten goed kunnen zwemmen (niveau diploma B) en maken voor eigen risico gebruik van de faciliteiten van Project 7 Cablepark.

Deze deal is geldig vanaf 2 mei tot het einde van het seizoen van Project 7.

Boulderen bij Monk

Ben je student? Kom met je sportpas één keer gratis boulderen bij Monk.

 

Boulderen is een super sociale sport en je legt makkelijk contacten met anderen. Je klimt op wanden tot 4 meter hoog zonder touw of andere hulpmiddelen. Onder de wanden liggen dikke valmatten. Tussen het klimmen door kan je elkaar helpen met tips om een route te halen of erna gewoon een praatje maken met een biertje aan de bar. Ideaal om vrienden een keer mee te nemen of het samen te proberen.

IMG20221115215828

Schermen bij SV Trefpunt Vlaardingen

Maak nieuwe vrienden en scherm met hen! Probeer schermen gratis uit tijdens 2 introductielessen en ervaar deze mentale en fysieke workout.

Bij deze Olympische sport draait alles om techniek, tactiek, snelheid, reactievermogen, moed en zelfbeheersing. Het is elegant en toch dynamisch.

Tijdens de introductieperiode en de eerste maanden van het lidmaatschap wordt gezorgd voor materiaal en beschermende kleding. Het lidgeld bedraagt slechts € 17,50 per maand!

De locatie in Vlaardingen is met de metro in 30 minuten te bereiken vanaf Kralingse Zoom of 20 minuten vanaf Erasmus MC.

De trainingsuren zijn op dinsdagavond van 20:00 tot 21:30 uur.

Ben je klaar om iets anders te proberen? Stuur dan een mail naar info@svtrefpunt.nl.

pt

Duo personal training bij EZSports

Probeer nu duo personal training bij EZsports! Samen met een vriend krijg je 2 personal trainingsessies voor maar €19 per persoon. Deze deal is geldig met jouw Erasmus Sport pas. Interesse? Mail naar pt@erasmussport.nl.

naginata

Naginata bij Naginata Kai Capelle a/d IJssel

Op vertoon van je Erasmus Sportpas kun je op maandagen deelnemen aan de gratis naginatalessen van Naginata Kai Capelle aan den IJssel. 

 

Adres: Aleoeten 38, 2904VA Capelle aan den IJssel
Dag/tijd: op maandagen van 19.30 tot 21.30 uur
Aanmelden: stuur een e-mail naar chairman.nkc@gmail.com

Beest_Boulders_Rotterdam-01-01

Boulderen bij Beest Boulders Rotterdam

Een gratis entree (excl. €4,50 huurschoenen en €5 eenmalige registratiekosten) bij Beest Boulders Rotterdam. Ontdek deze prachtige sport bij de nieuwste hal van Rotterdam! Volg gratis een korte introductie bij aankomst en leer direct zelfstandig boulderen.

 

Reserveer hier een plek. Beest Boulders is centraal gelegen, met een waanzinnig uitzicht over heel de stad dus kom snel langs!

oostelijk zwembad

Oostelijk zwembad

Op vertoon van je collegekaart kun je voor slechts €5,25 per keer zwemmen in het Oostelijk zwembad! Ook kun je voor €52,50 een 12-rittenkaart kopen.

 

Zwemmen tijdens de baanuren.

Openingstijden zijn te vinden op de website van het Oostelijk zwembad

 

Locatie: Gerdesiaweg 480, 3061 RA Rotterdam

Wielrentraining bij RWC

Doe gratis mee aan de (techniek) trainingen van wielrenvereniging RWC! Onder begeleiding van gecertificeerde trainers train je jouw techniek, conditie en kracht. Word een betere rijder in een groep met andere enthousiaste rijders. Reserveer hier!

 

Het dragen van een helm is verplicht. Neem ook een eigen racefites mee. Locatie: Landscheiding 101, Rotterdam! 

waterskien

Wakeboarden bij Project 7

Staat leren wakeboarden op jouw bucketlist? Dan helpen we je een handje: maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:30 uur ontvang je bij Project 7 Cablepark in Rotterdam-Nesselande 50% korting op vertoon van je Erasmus Sportpas. Wat betekent dat? Je rekent €20 af (i.p.v. €40) en krijgt daarvoor 1,5 uur toegang tot het cablepark, inclusief instructie en het gebruik van een zwemvest, wetsuit en een wakeboard (of waterski’s als je dat leuker vindt).

Klik hier om te ontdekken hoe je de korting kunt krijgen.

Let op: deelnemers moeten goed kunnen zwemmen (niveau diploma B) en maken voor eigen risico gebruik van de faciliteiten van Project 7 Cablepark.

Deze deal is geldig vanaf 2 mei tot het einde van het seizoen van Project 7.

                 Gratis schaatsen met je Erasmus Sportpas!                    (max 1 gratis toegang per persoon)

Deze winter schaats jij gratis bij Schaatsbaan Rotterdam! Schaats jouw snelste rondes op de 400-meterbaan voorafgaand aan je college of wissel jouw studiedag af met een uurtje pirouettes draaien op de Funbaan — er is voor ieder wat wils!

 

Wanneer? Leden van Erasmus Sport schaatsen gratis op werkdagen tot 18.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties).
Hoe?  Gebruik het nummer van jouw Erasmus Sportpas als kortingscode in de online ticketschop van Schaatsbaan Rotterdam tickets.schaatsbaanrotterdam.nl.

 

Over Schaatsbaan Rotterdam
Schaatsbaan Rotterdam is dagelijks open van 25 november 2023 t/m 24 februari 2024. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via tickets.schaatsbaanrotterdam.nl. Voor de actuele openingstijden, adres en contactgegevens, zie www.schaatsbaanrotterdam.nl

FunForestAmsterdamWEB - 307A9322

Klimmen bij Klimbos Fun Forest

In het klimbos van Fun Forest vind je uitdagingen voor jong en oud! De negen verschillende klimparcoursen lopen op in moeilijkheidsgraad. Met de easy parcoursen blijf je lekker dicht bij de grond. Durf jij al meer aan? Klim dan het extreme parcours met bungee jump en vrije sprong! Als je je Erasmus Sportpas laat zien aan de kassa, krijg je 25% korting. Boek nu online je ticket met de kortingscode ERASMUS25 via www.funforest.nl/#ticketpopup

Handstand Natuurlijk Sportief Rotterdam

Buitenspelen met Natuurlijk Sportief

Onbeperkt gratis deelnemen aan de buitenspellessen van Natuurlijk Sportief! Tijdens de lessen ga je de natuur in en daag je jezelf uit met alles wat je tegen komt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op 1 been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

De lessen vinden plaats in het Kralingse Bos (klik op bovenstaande link voor de exacte locatie). De lestijden zijn als volgt: Dinsdag om 19.30 uur (basis), donderdag om 19.30 uur (basis) en vrijdag om 10.00 uur (start).

Neem je sportpas mee naar Natuurlijk Sportief als je gebruik wilt maken van deze deal.