App Coming Soon

Personal Training

Erasmus Sport Personal Training, powered by EZsports.

Your goal, EZ strategy, our challenge… 
Geen mens leeft, eet of beweegt hetzelfde. Doelstellingen zullen dus voor een ieder verschillen. Of het nu gaat om vetverbranding, conditieverbetering, krachttoename, spieropbouw, revalidatie, preventie, gezondheid of sportspecifieke (kracht)training en ongeacht figuur, gewicht, leeftijd, kracht en fitnessniveau, EZsports Personal Training biedt maatwerk volgens een stappenplan om samen uw persoonlijke doelen te bereiken.

Tijdens de intake worden persoonlijke doelen gesteld en een health-check uitgevoerd, daarbij wordt een aantal metingen verricht (bijvoorbeeld: gewicht, vetpercentage, omvang, bloeddruk en hartslag). Zo zijn waar wil ik komen, maar ook waar sta ik nu bepaald. Hoe deze doelen te bereiken is nu onze uitdaging.

Ongeacht de doelstelling, bij de opstart staat fitheid, zowel mentaal als fysiek, centraal. Door motiverende, effectieve en gevarieerde trainingen, in combinatie met een voedingsplan worden de persoonlijke doelen nagestreefd.

Het is onze visie om zelfstandigheid te creëren; het komen tot inzicht in trainings- en voedingsprincipes, passend bij de doelstelling, zorgt er uiteindelijk voor dat de behaalde resultaten zelfstandig kunnen worden behouden en nieuwe doelen kunnen worden gesteld.

Sportspecifieke (kracht)training 

Elke prestatiesporter is er bij gebaat om binnen zijn specialisme gericht en structureel te trainen. Na een analyse van de sportspecifieke kenmerken vervult EZsports deze behoefte. Er wordt een programma ontwikkeld, dat qua belasting en toepassing van oefening geheel is afgestemd op die specifieke sportinvulling. Naast optimaal presteren is blessurepreventie een bijkomend voordeel van deze manier van trainen.

Personal Training Introductie

Alle Erasmus Sport pashouders hebben de mogelijkheid om laagdrempelig en geheel vrijblijvend kennis te maken met Personal Training via de PTI. De Personal Training Introductie bestaat uit twee sessies; 1 intake- en 1 trainingssessie. Bekijk de flyer voor aanvullende informatie.

Ben je geïnteresseerd in Personal Training en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Stuur een e-mail naar pt@erasmussport.nl om een afspraak te maken. De deur staat altijd open om een kijkje te nemen. Erasmus Sport Personal Training is gevestigd op campus Woudestein in Sports Building. 

Duo personal training EZ Sports