App Coming Soon

Voorjaarskalender medewerkers

Plato zei ooit: je leert een persoon beter kennen tijdens een uur sporten dan dat je je leven lang met die persoon werkt. Dus, waar wacht je op? Doe mee aan de activiteiten die wij speciaal organiseren voor medewerkers en grijp de kans om jouw collega’s beter te leren kennen! Deelname aan alle activiteiten (behalve de Erasmus Charity Run) is gratis en je hebt geen sportpas nodig om deel te nemen. Je kunt je hier inschrijven voor de activiteiten.

29 maart

Urban Self Defense

Heb je het idee dat je wel wat tips & tricks zou kunnen gebruiken over hoe je jezelf moet verdedigen? Doe mee aan Urban Self Defense, een activiteit waarin je jezelf leert verdedigen in verschillende situaties. Onze instructeurs Dave en Franklin begeleiden je door deze activiteit vol waardevolle oefeningen.

Tijd: 12.30 – 14.00 uur
Locatie: Hatta upstairs

6 april

Parcours

Heb je ooit het spel ‘the floor is lava’ gespeeld? Dit is je kans om het (nogmaals) te spelen! Tijdens het spel doen de deelnemers alsof de vloer hete lava is. Breng jezelf in veiligheid door gebruik te maken van de aanwezige materialen. Zin mee te doen? Kom langs en spring en klim met ons!

Tijd: 15.30 – 16.30 uur
Locatie: hall 1

16 april

Erasmus Charity Run

Altijd al mee willen doen aan de ¼ marathon tijdens de Marathon van Rotterdam? Je kunt nog steeds deelnemen! Klik hier om je in te schrijven. Elke medewerker krijgt €10 korting op een startbewijs!

Tijd: 10.00 uur (starttijd)
Locatie: EUC

25 april

Interfaculty Competition

Tijdens Interfaculty Competition sporten medewerkers een uur met elkaar. Enkele voorbeelden van sporten die kunnen worden gedaan, zijn: squash, trefbal, tennis, basketbal, voetbal. Of juist iets compleet anders! Dit hangt mede af van het aantal personen dat deelneemt. Na de sportieve activiteit is er een borrel met hapjes.

Tijd: 15.30 – 16.30 uur, excl. borrel

Locatie: hall 3

10 mei

Indoor Cycling

Doe mee en volg de beat al fietsend op jouw eigen niveau! Onze instructeur Ton motiveert jou en alle aanwezige EUR-medewerkers en begeleidt jullie door deze indoor cyclingles. 

Tijd: 12.30 – 13.30 uur
Locatie: Hatta downstairs

16 mei

Roeien

Altijd al eens willen roeien? Dit is je kans! Doe samen met je collega’s mee aan deze middag vol roeiactiviteiten bij Skadi! De leden van Skadi laten je zien hoe je moet roeien zodat je het daarna ook zelf, uiteraard onder begeleiding, kunt proberen. Dit klinkt als iets wat je samen met je collega’s aan mee wil doen, toch?! Na de roeiactiviteiten is er een borrel met hapjes.

Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Skadi

8 juni

Trappenloop

Kan jij in recordtempo naar de twintigste verdieping van Mandeville rennen? Of rennen jij en je collega liever 2x 10 verdiepingen? Doe mee en start met trainen! Neem voortaan de trap en versla iedereen tijdens de Trappenloop!

Tijd: 14.00 uur (starttijd)
Locatie: Mandeville

Tijd: 14.00 uur (starttijd)
Locatie: Mandeville

Tijd: 12.30 – 13.30 uur
Locatie: Hatta downstairs

Van 6 maart t/m 8 juni

Vitaal Intensief

Van 6 maart tot en met 8 juni, kunnen jij en je collega’s deelnemen aan een circuittraining waarin jullie kunnen sporten op eigen niveau. Tijdens deze training focussen we op de techniek en het begrijpen van de bewegingen met als doel: op een leuke en verantwoorde manier bewegen. Doe jij ook mee? De lessen worden gehouden op elke maandag t/m donderdag tussen 6 maart en 8 juni. Inschrijven is verplicht en kan via dit mailadres (vitaal@erasmussport).

Tijd: 17.00 – 18.00 uur
Locatie: Personal Training Studio (Sports Building)