TARIEVEN

Bring It On!

Van 16 augustus t/m 30 september hebben wij een mooie kortingsdeal voor je! Koop in deze periode de Bring It On jaarpas en kom voor slechts €185 onbeperkt sporten tot en met 31 augustus 2022! 

Met deze sportpas kun je onbeperkt deelnemen aan groepslessen en fitness tijdsloten, kun je gratis gebruik maken van onze tennis- en squashbanen en krijg je korting op verschillende activiteiten in Rotterdam! Hoe leuk is dat?!

Ben je geïnteresseerd? Je kunt de sportpas kopen via onze webshop.

Had je afgelopen studiejaar al een sportpas? Dan krijg je korting op jouw nieuwe pas! Koop de pas voor slechts €149 in plaats van €185! Deze sportpas is alleen te koop via onze service desk.

Ben je lid van Cedo Nulli, EFR, ESN, FAECTOR, JFR, STAR, SHARE, MFVR of ACE? Dan krijg je €10 extra korting op je sportpas! Je betaalt dan slechts €175. Voor de ESN Short Stay studenten hebben wij ook een sportpas die geldig is tot 24 december. Beide sportpassen zijn te koop via onze webshop.

Voor medewerkers van de Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit hebben we ook een speciale deal! Koop de jaarpas inclusief fitness voor slechts €139. Ga je liever sporten in de daluren? Dan betaal je slechts €85. Voor de medewerkers die tijdens de laatste lockdown een sportpas hadden, hebben wij een extra korting! Met deze speciale korting is de jaarpas inclusief fitness te koop voor slechts €114 en de dalurenpas voor €69. De passen met de speciale korting zijn alleen te koop via onze service desk.

Heb je vragen over het kopen van jouw nieuwe sportpas of over de extra korting? Stuur ons dan een mailtje via info@erasmussport.nl.

Tarieven Erasmus Sport pas

Je kunt het hele jaar door lid worden van Erasmus Sport. Hierbij gelden onderstaande tarieven. Koop vanaf nu je sportpas via onze webshop. In de webshop kan je met iDEAL of creditcard betalen.

Je kunt je sportpas natuurlijk ook kopen bij de service desk. Daar kun je met pin of creditcard betalen. Voor vragen mail ons: info@erasmussport.nl

prijslijst

App Coming Soon