010-408 1875 info@erasmussport.nl

TOPSPORT

 

Erasmus Topsport

Erasmus Topsport is opgericht in 1991 om steun te verlenen aan de topsporters die in die tijd op de Erasmus Universiteit kwamen studeren. De doelstelling van Erasmus Topsport luidt als volgt:

De topsportende studenten, die op het hoogste niveau in hun tak van sport in Nederland acteren, ondersteunen op studiefacilitair, sportfacilitair en financieel gebied.”

Hierbij richt Erasmus Topsport zich uitsluitend op studenten die studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Erasmus Topsport is in deze de intermediair die opereert tussen de topsporter en de universiteit. Ook het administratieve gedeelte wordt uitgevoerd door Erasmus Topsport, zoals het verwerken van inschrijvingen en het vergeven van de topsportstatussen. Om optimale ondersteuning te kunnen verlenen onderhoudt Erasmus Topsport contact met andere onderwijsinstellingen en topsportgerelateerde organisaties.

Aankomend student
Ben je topsporter en wil je graag gaan studeren? Dat kan! In het filmpje hieronder wordt toegelicht welke stappen belangrijk zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte studie. Ook kan je het stappenplan downloaden om nog eens rustig door te lezen. Vragen? Neem gerust contact op.

Lees hier het “Stappenplan studiekeuze voor topsporters” van NOC*NSF en FLOT-universiteiten.

 

Status aanvragen
Ben je al student aan de EUR en denk je in aanmerking te komen voor een status, lees dan eerst ons informatiepakket door en vul daarna het online intakeformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Voor meer informatie over Erasmus Topsport en de mogelijkheden van combinatie topsport en studeren op de Erasmus Universiteit Rotterdam, kun je contact opnemen met de topsportcoördinator via de contactgegevens hieronder.

Contactgegevens Erasmus topsportcoördinator

Onze topsportcoördinator is Gaby Dijkstra. Gaby voert haar werkzaamheden uit vanaf het buitenland. Zij is bereikbaar via e-mail: topsport@erasmussport.nl.

Kennismakingsgesprekken of (urgente) situaties die je per telefoon wilt bespreken, zal zij inplannen via WhatsApp of Skype. Neem ook hiervoor contact op per e-mail.

 

CONTACT MET ONS

Volg ons op sociale netwerken

CONTACT

Burgemeester Oudlaan 50 │ 3062 PA │ ROTTERDAM │ 010 – 408 1875

INFO@ERASMUSSPORT.NL

KVK: 41125908  │  BTW: NL 0053.60.596.B.01

Show Buttons
Share On Facebook
Hide Buttons