010-408 1875 info@erasmussport.nl

SPORTAANBOD

DE ERASMUS SPORT PAS

Erasmus Sport is de sportorganisatie voor alle studenten in Rotterdam. Iedereen die mee wilt doen in ons uitgebreide bodyfit programma, graag gaat fitnessen of de gezelligheid van onze verenigingen en hun competities opzoekt: de Erasmus Sport pas biedt alle opties. Met je Erasmus Sport pas heb je oneindig toegang tot alle onderdelen in ons bodyfit programma en de squash banen en daarnaast kan je je pas upgraden om gebruik te maken van onze fitness faciliteiten. Ook als je lid wilt worden bij een van onze sportverenigingen of mee wilt doen aan een tennis of squash cursus heb je een sportpas nodig. De sportpas biedt ook kortingen bij diverse partners op de campus en in de stad en biedt je ook de mogelijkheid om in het weekend onze sportzalen te reserveren. Kortom: de Erasmus Sport pas is dé beste aanvulling op je studie op de Erasmus Universiteit Rotterdam of Hogeschool Rotterdam! Je kan zelf kiezen wat het beste bij je past en koopt je sportpas gemakkelijk in onze webshop of aan de service desk in het Erasmus Sport Center. De sportpas wordt speciaal voor jou gemaakt en wordt voorzien van je foto, de sportpas is daarom strikt persoonlijk.
Fitness toeslag
Naast een basis sportpas kan je er ook voor kiezen fitness erbij aan te schaffen. Je kan zelf kiezen of je dit voor een dag, maand, 3 of 6 maanden wilt of gewoon voor het hele collegejaar.
Dagpas

Als je niet in het bezit bent van een Erasmus Sport pas kun je voor eenmalig gebruik van onze faciliteiten voor €6,00 ook een dagpas aanschaffen bij de Service Desk. Voor het gebruik van de Erasmus Sport Fitness komt daar nog €3,00 fitness toeslag bovenop.

Erasmus Sport pas verloren of gestolen?

Als je je Erasmus Sport pas bent verloren of als deze is gestolen kun je bij de Service Desk een duplicaat aanvragen. De oude pas wordt dan geblokkeerd en in het systeem ongeldig gemaakt en de borg die op die pas zat vervalt daarmee ook. Bij aanvraag van een nieuwe pas vragen we altijd om een geldig legitimatiebewijs. Als je je Erasmus Sport pas bent verloren betaal je €7,50 voor een duplicaat.