010-408 1875 info@erasmussport.nl
Registratie Bodyfit lessen

Geef je hier op voor de Bodyfit lessen. Opgeven kan vanaf 24 uur voor de start van de eerste les van die dag, vol=vol!

De les zal plaatsvinden bij de Plaza, naast de beachvolleybal velden. Neem je eigen handdoek en een fles water mee. Lees daarnaast ons veiligheidsprotocol voordat je meedoet met de les. Erasmus Sport wil een veilige omgeving creëren voor iedereen die de lessen meedoet. Dit betekent dat als je de Erasmus Sport buitenworkouts meedoet, we allemaal moeten focussen op de dingen die we in de hand hebben:
-Kom alleen naar de les als je een formulier hiervoor hebt ingevuld
-Kom maximaal 5 minuten eerder naar de les
-Was je handen voor en na de workout met de papieren doekjes
-Houd minimaal 1.5 meter afstand
-Blijf uit de workout-area als de les nog niet is begonnen
-Geen fysiek contact
-Hoest en nies in je elleboog
-Maak na afloop je eigen materialen schoon
-Neem je eigen handdoek en drinken mee
-Voel je je ziek of kortademig? Blijf dan thuis!
-Neem je eigen materialen mee indien mogelijk
-Alle Erasmus Sport voorzieningen zijn gesloten. Dit betekent dat het niet mogelijk is om gebruik te maken van de toiletten en douches

We hopen jullie te zien in de lessen, we kijken ernaar uit!

VUL A.U.B. 1 FORMULIER PER PERSOON IN ZODAT JE NIET ONNODIG EEN PLEKJE BEZET HOUDT. JE KRIJGT GÉÉN BEVESTIGINGSMAIL.

Fitness bodyweight woensdag 12.00

Aerobics BBB woensdag 16.00

BodyToning BBB woensdag 17.00

Steps donderdag 16.00

Fitness bodyweight donderdag 17.30

HIT donderdag 19.00

 

 

KOOP JE ERASMUS SPORT PAS 

 

ERASMUS SPORT CAFÉ

Bij het Erasmus Sport Café kun je heerlijke koffie drinken, lunchen, dineren, borrelen of zelfs studeren. Onze lage prijzen zijn bijzonder studentvriendelijk, waardoor het altijd gezellig druk is in het Sport Café.

In het Erasmus Sport Café hebben wij het Cupsharing programma. Dat betekent dat je je koffie en thee niet meer in een wegwerpbeker mee krijgt, maar dat je een stevige en herbruikbare cup krijgt. Op deze manier willen ook wij onze bijdrage leveren aan een vermindering van de hoeveelheid afval die we produceren. 

 

Ook voor de catering van grote groepen ben je bij ons aan het juiste adres. Mail naar sportcafe@erasmussport.nl  Bel en informeer naar de mogelijkheden: 010 4081879

STICHTING ERASMUS SPORT

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

NIEUWSOVERZICHT

Coronavirus

In Nederland zijn inmiddels meerdere besmettingen met het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2). De ziekte die door SARS-CoV-2 wordt veroorzaakt, heet COVID-19. Lees hier welke richtlijnen de Erasmus Universiteit Rotterdam en Erasmus Sport volgen en vind het antwoord op veelgestelde vragen.

Update 23 april:
Als gevolg van de maatregelen rondom het Coronavirus is het Erasmus Sport Centrum tot nader order gesloten.

Buitengroeps-lessen vanaf 18 mei

Vanaf maandag 18 mei starten wij met het geven van buitengroepslessen! Check het rooster hiernaast of onder het tabblad ‘Sportaanbod – Roosters’.

Small group training

Small Group Training is een intensieve training voor het hele lichaam in onze gloednieuwe Personal Training-locatie in het Hatta gebouw. De training richt zich op een combinatie van kracht, core en conditie oefeningen; allemaal op tijd gedaan, zodat u altijd uw eigen tempo kunt bepalen. De begeleiding is nog steeds persoonlijk, want er is een limiet van 10 mensen die kunnen deelnemen. SGT is elke dinsdag en donderdag om 18.00 uur. Als u de All-in Erasmus Sports Pass heeft, kunt u uw ticket op de dag van de Small Group Training krijgen bij de servicedesk. 

Cupsharing in het Erasmus Sport Café

In het Erasmus Sport Café hebben wij het  Cupsharing programma. Hoe werkt het? Je krijgt je warme dranken in een herbruikbare beker voor een borg van €1. En om dit te vieren, dalen onze koffie en thee in prijs naar €1,20.

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

Erasmus Sport

Over 50+ sports daily in the Erasmus Sport Center, located on the campus of the Erasmus University Rotterdam. With 23 student sport clubs, a gym and sport cafe we offer the best value for students in Rotterdam! We are open 7 days a week.
Erasmus Sport
Erasmus Sport
Happy birthday to our instructor & personal trainer Eri! Hope your day will be as shiny as your smile in this picture! 😉🎉🎉
Erasmus Sport
Erasmus Sport
Looking for a nice workout, but don't want to go to campus? Then you should try our virtual meditation, STRONG and Zumba classes! 🤩

Sign in by sending an email to marketing@erasmussport.nl.
Erasmus Sport
Erasmus Sport created a poll.
Guess the number 🤔📣

Since the sports center is closed, we're posting virtual workouts on our Facebook page. How many workouts are posted ever since?

ONZE PARTNERS

Sport Partners

Student Partners