010-408 1875 info@erasmussport.nl
Informatie over registratie groepslessen en fitness time slots

Geef je hier op voor de indoor groepslessen en de fitness time slots. Opgeven kan vanaf 12.00, de dag van tevoren, vol=vol!

Lees daarnaast ons veiligheidsprotocol en kijk ons informatieve filmpje voordat je meedoet met de les/gaat trainen in de fitness. Hierin worden belangrijke regels uitgelegd. Erasmus Sport wil een veilige omgeving creëren voor iedereen die aan de lessen meedoet. Dit betekent dat als je bij Erasmus Sport komt sporten, we allemaal moeten focussen op de dingen die we in de hand hebben.

In- en uitgangen
De bodyfit ingang is de normale ingang bij de service desk. De uitgang is richting de squashbanen.
De fitness ingang is aan de achterkant bij de Plaza/Hatta. De uitgang is aan de andere kant, dit is aangegeven in de fitness.

Check hier het Budo & Bodyfit rooster vanaf 1 juli!
De fitness time slots zijn:
Maandag & donderdag 15.00 – 20.45
Dinsdag, woensdag & vrijdag 12.00 – 17.45
Zaterdag & zondag 12.00 – 14.45

Klik op de oranje “Booking” knop hieronder om je te registreren voor de groepslessen en fitness tijdslots!

 

 

KOOP JE ERASMUS SPORT PAS 

 

ERASMUS SPORT CAFÉ

Bij het Erasmus Sport Café kun je heerlijke koffie drinken, lunchen, dineren, borrelen of zelfs studeren. Onze lage prijzen zijn bijzonder studentvriendelijk, waardoor het altijd gezellig druk is in het Sport Café.

In het Erasmus Sport Café hebben wij het Cupsharing programma. Dat betekent dat je je koffie en thee niet meer in een wegwerpbeker mee krijgt, maar dat je een stevige en herbruikbare cup krijgt. Op deze manier willen ook wij onze bijdrage leveren aan een vermindering van de hoeveelheid afval die we produceren. 

 

Ook voor de catering van grote groepen ben je bij ons aan het juiste adres. Mail naar sportcafe@erasmussport.nl  Bel en informeer naar de mogelijkheden: 010 4081879

STICHTING ERASMUS SPORT

Stichting Erasmus Sport is verantwoordelijk voor de exploitatie van het Erasmus Sport Centrum. Erasmus Sport biedt gedurende het collegejaar een uitgebreid sportprogramma aan, onder leiding van enthousiaste docenten en trainers. Zij begeleiden de individuele sporters, of trainen de teams van de sportverenigingen die aangesloten zijn bij Erasmus Sport.

NIEUWSOVERZICHT

Aangepaste openingstijden

Door het zomerrooster hanteren wij momenteel aangepaste openingstijden. Je kunt onze openingstijden hiernaast zien.

Budo & Bodyfit zomerrooster

Het Budo & Bodyfit rooster vanaf 1 juli is bekend! Schrijf je online in via onze website, 24 uur van tevoren.

Reserveer een tennisbaan of beachvolleybalveld

Onze tennisbanen en beachvolleybalvelden zijn weer geopend voor studenten die het leuk vinden om te tennissen of te beachvolleyballen!

Wil je gebruik maken van een van onze velden? Leuk! Zo werkt het:

Dagelijks kunnen de tennisvelden (11.45-22.15) en beachvolleybalvelden (12.00-18.00) gebruikt worden. Wil je een baan gebruiken? Reserveer dan een baan de dag op de dag zelf. Dus als je op woensdag wil tennissen, dan moet je ook op woensdag een baan reserveren. Je kunt een baan reserveren bij de service desk van Erasmus Sport.

Let op: je dient je eigen materialen mee te nemen.

Rooster tennislessen

Wij organiseren tennislessen! Het rooster is als volgt:

Lesdagen Datum Thema Instructeur
Donderdag 16 juli Forehand Jan Willem
Donderdag 23 juli Backhand Jan Willem
Donderdag 30 juli Service Jan Willem
Donderdag 6 augustus Volley Jan Willem
Donderdag 13 augustus Double Jan Willem
Donderdag 20 augustus Forehand Jan Willem

17.00 – 18.00: gevorderde beginners & half gevorderd
18.00 – 19.00: gevorderd

Wil je deelnemen aan een van de klassen*? Je kunt gratis deelnemen als je in het bezit bent van een Erasmus Sport pas! Boek een plek in een van de lessen door dagelijks (ook in het weekend) tussen 12.00 en 14.00 te bellen naar Erasmus Sport (010 4081875). Je kunt ook een plekje reserveren door naar de service desk te gaan.

Je kunt je slechts voor 1 les per keer inschrijven. Dus als de les waaraan je deelneemt is afgelopen, kan je je inschrijven voor een volgende les.

Let op: je dient je eigen tennisracket mee te nemen. Als je geen racket hebt, laat dit dan even weten wanneer je een plek reserveert.

*Vol=vol

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

Erasmus Sport

Over 50+ sports daily in the Erasmus Sport Center, located on the campus of the Erasmus University Rotterdam. With 23 student sport clubs, a gym and sport cafe we offer the best value for students in Rotterdam! We are open 7 days a week.
Erasmus Sport
Erasmus Sport
Many of you have filled in our survey already! Thank you for that 🤩

Want to give your opinion about how you are experiencing working out at Erasmus Sport since we reopened?
Please, fill in this survey so we have some insights on how we can improve our services. It will only cost you 5 minutes of your time and you will help us a lot! 🙌👇🏾
Erasmus Sport
Erasmus Sport
''Lid worden bij SKADI ROTTERDAM betekent ook onderdeel zijn van de KNSRB. Met gedeelde tradities, onderlinge strijd en broederschap iets om trots op te zijn!
Check www.studentenroeier.nl voor informatie over alle 7 verenigingen!
#knsrb #Komroeien''
Erasmus Sport
Kom roeien bij Skadi
Studentenroeien?⠀

Studentenroeiverenigingen geven je de ultieme combinatie, juist nu! Kom roeien bij Skadi en wordt onderdeel van de KNSRB! ⠀

Check www.studentenroeier.nl!

#komroeien #studentenroeier #knsrb
Erasmus Sport
Erasmus Sport created a poll.
It's so hot outside 🥵 Are you still working out during these extremely hot days?

ONZE PARTNERS

Sport Partners

Student Partners